Concert Trompet en Orgel

Concert Trompet en Orgel
Hans Blok en Mark Christiaanse spelen zaterdag 25 september (16.00u) in onze kerk.
Hans woont al een aantal jaar in Noorwegen, maar groeide op 
lees meer »
 
Kerkdiensten en corona Kerkdiensten en corona

plaatje leidboek

Welkom in de kerkdienst! De corona-maatregelen staan ons toe om iedereen welkom heten in de eredienst. Dat wil zeggen, zolang we er in passen met inachtneming van de 1,5 meter. Maar met die beperking hebben we, afhankelijk van de gezinssamenstellingen, een kleine 100 zitplaatsen! 

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie op 14 september gemeld dat de belangrijkste coronamaatregel, de 1,5 meter afstand, per 25 september wordt losgelaten. 
Maar wat dit betekent voor de kerken en dus ook voor onze gemeente is op dit moment nog niet 100% duidelijk. Onze landelijke kerk zal op 20 september met een advies komen, en zoals gebruikelijk zullen we dat advies volgen. Uiteraard zal dat hier op de website vermeld worden.

 
Startzondag 19 september gaat niet door Startzondag 19 september gaat niet door
We vinden het jammer als diaconie u te moeten informeren dat de startzondag en de daarbij behorende activiteiten op 19 september niet doorgaan. Besloten is om de startzondag en de daarbij geplande activiteiten, uit te stellen, totdat de beperking van de 1,5 m afstand is opgeheven. We vinden het erg jammer, maar de regels van de overheid en PKN volgend, is het zeer moeilijk om aan de afstandsregel te voldoen met een grote groep mensen. Als er nieuws is wordt u  verder geïnformeerd over de startzondag.
 
 
Als de stenen konden spreken...

Als de stenen konden spreken...
Met veel muziek, lezingen en toespraken werd het boek 'Als de stenen konden spreken' van G.J. Lepoeter gepresenteerd. Het boek vertelt vanalles over onze kerk, bijvoorbeeld over 
lees meer »
 
Doop Amber Doop Amber
Een dienst waarin de doop wordt bediend is steeds opnieuw bijzonder!


 
lees meer »
 
Koninklijke Onderscheidingen Kapelle Koninklijke Onderscheidingen Kapelle
In de ambiance van ons kerkgebouw werd aan vijf mensen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Onder hen de heer Eertink, 
lees meer »
 
Welkom Welkom


De Hervormde Kerk Kapelle is een kerk die midden in de samenleving van Kapelle staat. Letterlijk! Getrokken door Jezus en Zijn evangelie, betrokken op elkaar! 

lees meer »
 
Preekvoorbereidingsgroep Preekvoorbereidingsgroep
Een preekvoorbereidingsgroep voor Cederhof

De bronafbeelding bekijken
lees meer »
 
Kosters gezocht Kosters gezocht
Afbeeldingsresultaten voor Cederhof logo
Kosters gevraagd voor kerkdiensten in Cederhof.

 
lees meer »
 
Iets voor jou? Iets voor jou?Zondag 4 oktober heb ik voor het eerst de beeldregie gedaan van de kerkdienst. Het was erg leuk om te doen. Omdat het de 1e keer was werd ik nog geholpen door Bas Blok. Het is niet heel moeilijk, de volgende keer kan ik het al alleen. Misschien is het ook iets voor jou? 
Groetjes,
Madelief


Voor de uitzending van de kerkdiensten is er in elke dienst een ‘beeldregisseur’ nodig.
Het hele systeem is vooraf ingesteld, de beeldregisseur moet alleen op tijd op het goede nummertje drukken, zodat de camera naar een ander standpunt gaat.
We hopen een groepje vrijwilligers te vormen, die volgens een rooster zo nu en dan dienst doen.
Als je dit leuk vindt en in staat bent een hele dienst wakker te blijven: meld je!
Meer informatie, of meteen aanmelden, kan bij Bas Blok (basblok@zeelandnet.nl).