Mannenontbijt Mannenontbijt
Mannenontbijt
Zaterdagmorgen klokslag 8:00 uur de eerste mannen komen binnen, een binnensmonds goedemorgen klinkt. Voor de één is het vroeg de ander voelt zich prima om op dit tijdstip deel te nemen aan het mannenontbijt. De weg naar de koffietafel is snel gevonden als alle mannen binnen zijn worden ze vriendelijk verzocht plaatst te nemen aan de tafel waar een uitgebreid mannenontbijt wacht. Stoere gesneden broden, plakken kaas, ham tomaat, komkommer  en “boeren” boter vullen de tafel. De mannen nemen plaats, worden welkom geheten een gebed wordt uitgesproken en het ontbijt gaat van start. Na ongeveer een uur, wordt er een moment vrij gemaakt voor een overdenking op basis van actuele thema’s na het zingen van een lied en een moment stilte of het schrijven van een brief is er nog tijd voor een laatste bak koffie, zo tegen de klok van 10 uur verlaten de mannen vervuld en gezegend het kerkgebouw.

Aanmelden
Dit mannenontbijt wordt 3 x per jaar georganiseerd, omdat wij denken dat (vaak) verborgen geloofskracht van mannen verandering teweeg kan brengen in de gemeente van Christus en daarbuiten. Vaak zijn we druk met ons gezin, hobby, werk of kerk in de dagelijkse agenda laten we ons meezuigen in wat onze directe omgeving van ons vraagt.

Spreekt dit je aan!! Meer info of alvast aanmelden voor het aanstaande mannenontbijt, dat kan via mannenontbijtkapelle@gmail.com

Bert Paauwe en Egbert Riedijk

 
terug