Vakantieweek ouderen Vakantieweek ouderen
Ook dit jaar organiseert RCN vakantieparken in samenwerking met het vakantiebureau van de stichting Protestants Diaconaal Vakantiewerk een geheel verzorgde vakantie voor ouderen die al lange tijd niet met vakantie zijn geweest. Deze midweek is van maandag 9 december tot en met vrijdag 13 december 2019. Het is bedoeld voor ouderen die in het dagelijks leven weinig aanspraak hebben en/of weinig financiële middelen hebben en het daarom zo verdienen er eens lekker tussen uit te gaan. De ouderen moeten wel enigszins mobiel zijn omdat de bungalows niet zijn aangepast. Deelnemers kunnen kosteloos genieten van een heerlijke midweek inclusief ontbijt, lunch, diner en diverse leuke activiteiten.
Om een indruk te krijgen wat er zoal te doen is, kunt u foto’s bekijken op  https://www.rcn.nl/nl/ouderenmidweek
Wij willen als kerkenraad graag meewerken om dit project bij u onder de aandacht te brengen. Heeft u vragen, interesse, of kent u iemand die zo’n vakantie verdient, dan kunt u contact opnemen met Fennie Lindenbergh, ouderling. Tel. 0113-621867.