Als stenen konden spreken Als stenen konden spreken

Zaterdag 14 maart 2020 om 13.45 uur wordt het boek “Als de stenen konden spreken” van G.J.Lepoeter gepresenteerd. Dit vindt plaats in de Hervormde kerk aan het Kerkplein in Kapelle. Het is een supplement op het in 1996 verschenen boek “De geheimen van de kerk van Kapelle onthuld”. Na 1996 is er nieuwe, zeer oude informatie over het monumentale kerkgebouw aan het licht gekomen, reden voor amateur-historicus Gerard Lepoeter om deze wetenswaardigheden in boekvorm uit te brengen.  Ook bevat het nieuwe boek allerlei informatie over de uitgebreide restauratie in 2001-2003.
U wordt uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Twee sprekers geven een korte uitleg over de bijzondere grafzerken en de gewelfschilderingen die in de kerk aanwezig zijn. Daarnaast is er orgel- en pianomuziek. Na afloop is het boek voor geïnteresseerde mensen gratis verkrijgbaar.
U bent van harte welkom, inloop vanaf 13.15 uur, Hervormde kerk Kapelle.

Klik hier voor het volledige programma.