Nova Melodica Nova Melodica
Kom zingen tijdens onze open avond op donderdag 12 september!
Nova Melodica organiseert op donderdag 12 september een open avond. Vind je het leuk om te zingen of een muziekinstrument te bespelen? En ben je in de leeftijd van 12 tot 40 jaar? Kom dan eens kennismaken met ons swingend jongerenkoor!  We zijn bezig met het instuderen van nieuwe nummers voor het 50-jarige jubileumconcert in november 2020. Extra leuk om nu lid te worden van Nova Melodica en gelijk mee te mogen doen met een groot jubileumconcert. Benieuwd of lid zijn van Nova Melodica iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend kijken! Vind je het spannend om alleen te koken? Mail dan naar en we zorgen dat er iemand is die met jou meegaat.

Programma open avond
19.45 – 20.15 uur:            Inloop met koffie en thee
20.15 – 20.30 uur:            Welkomstwoord
20.30 – 21.30 uur:            Zingen (we gaan aan de slag met een nieuw jubileumnummer)
21.30 -22.00 uur:              Borrel

Nova Melodica
Nova Melodica is een jong, enthousiast en christelijk jongerenkoor met een uitgebreid combo.
Wij treden op in kerkdiensten, maar wij organiseren ook onze eigen concerten bijvoorbeeld bij een jubileum, met Pasen of Kerst. Naast onze repetities en optredens worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals feestavonden, barbecues, een kampweekend enz. Zo maken wij lid zijn van Nova Melodica nog leuker en gezelliger!
Kan je niet op donderdag 12 september? Kom gerust een andere keer kijken. Wij repeteren iedere donderdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur in de hal van de Mozeskerk in Biezelinge
(Adres : Noordstraat 4, Biezelinge). Kijk voor meer informatie op onze website www.novamelodica.nl of volg ons op Facebook of Instagram. Graag zien we jou op onze open avond op donderdag 12 september!