Afscheid kerkelijk werker Peter Morée Afscheid kerkelijk werker Peter Morée
Afscheid Peter Morée
“Onze kerkelijk werker, Peter Morée, heeft besloten om zich vanaf 1 april 2020 volledig te richten op zijn werk als interim kerkelijk werker bij diverse gemeenten in de omgeving. Daarom heeft hij zijn contract met onze gemeente opgezegd. De kerkenraad is Peter erg dankbaar voor wat hij in de afgelopen 10 jaar voor onze gemeente heeft betekend. In de komende maanden wordt bezien welke mogelijkheden er zijn om het pastorale werk van Peter in te vullen.” Deze medeling werd gedaan in de dienst van 1 maart. Er kan iets meer geZEgd worden. Bijna 10 jaar geleden, met Pinksteren 2010 werd Peter bij ons in de bediening gesteld. Met Pasen, We nemen afscheid, met dankbaarheid en weemoed. In de bediening ten behoeve van het pastoraat gaat het er om de gemeente te doen groeien in leren, leven en geloven. En om het jeugd- en jongerenwerk. Beide heeft hij met grote inzet gedaan. Ambtsdragers in de Kerk en dat gaat van voorgangers tot kerkelijk werkers, ouderlingen en diaken zijn voorbijgangers. Maar iet van hun werk, inzet gebeden en tranen blijft achter in het leven van de gemeente. Dat is reden voor verwondering en dankbaarheid, m.b.t. elkaar en aan God.
ds.L.C.P. Deventer