Kinderkerk 31 mei 2020 Kinderkerk 31 mei 2020
Nu kerkdiensten alleen online worden gehouden, is de kinderkerk online gegaan. Door op kinderkerk te klikken, kun je die meebeleven. We volgen de methode Vertel het maar.
Gods Geest gaat aan het werk.
De leerlingen willen graag van Jezus vertellen, van zijn leven, sterven en opstanding. Ze vertellen over wat ze zelf hebben gezien en gehoord. Door Gods kracht veranderen ze opeens van leerlingen in leraren. Petrus roept de andere mensen bij de tempel op dat ook te geloven. Dat is een grote verandering voor hen: geloven in het werk van Jezus, daarom anders gaan leven, je laten dopen in de naam van God, de Vader, de Zoon en Heilige Geest. Drieduizend mensen doen dat op Pinksteren. Zo is de kerk van Christus ontstaan. En die kerk is heel hard gegroeid en groeit nog steeds.
Als je bovenaan op de knop jeugd klikt zie je bij het rolmenuutje kinderkerk staan. Daar vind je wat afleveringen kinderkerk van de afgelopen weken.