Kinderkerk 14 juni 2020 Kinderkerk 14 juni 2020
Nu kerkdiensten alleen online worden gehouden, is de kinderkerk online gegaan. Door op kinderkerk te klikken, kun je die meebeleven. We volgen de methode Vertel het maar en op dit moment zijn de verhalen aan de beurt over het volk Israël dat op weg is naar het beloofde land.
Het verhaal van deze zondag gaat over de bouw van de tabernakel. God vraagt of de Israëlieten een huis willen bouwen voor God. God kiest een woonplaats tussen zijn volk, dichtbij hen. Maar God is niet één van hen. Hij is zo groot en machtig. De gewone mensen van het volk moeten op eerbiedige afstand blijven. Toch wil de HEER ook in jouw hart komen wonen, dichtbij. Hij is groot en machtig, maar Hij wil dicht bij jou zijn. Zet je hart maar voor Hem open en vraag of Hij er zijn woning wil maken.
Als je bovenaan op de knop jeugd klikt zie je bij het rolmenuutje kinderkerk staan. Daar vind je wat afleveringen kinderkerk van de afgelopen weken.