Kinderkerk 24 mei Kinderkerk 24 mei
Nu kerkdiensten alleen online worden gehouden, is de kinderkerk online gegaan. Door op kinderkerk te klikken, kun je die meebeleven.
Het was donderdag Hemelvaartdag. Een bijzondere dag. Het is 40 dagen na Pasen, 40 dagen nadat de Here Jezus is opgestaan uit het graf. En op deze dag verlaat Jezus de aarde. Terwijl Hij in gesprek is met zijn vrienden, stijgt Jezus langzaam omhoog. De vrienden kijken Hem na, tot een wolk Hem aan hun zicht onttrekt. Maar… al voordat dit gebeurde, heeft Jezus er over gesproken tegen zijn vrienden en leerlingen.. Jezus gaat niet zomaar weg. Hij belooft ook dat Hij weer terugkomt. En beloofd is beloofd! Het gaat echt gebeuren.

Als je bovenaan op de knop jeugd klikt zie je bij het rolmenuutje kinderkerk staan. Daar vind je wat afleveringen kinderkerk van de afgelopen weken.