vr 13 december 2019

Kerstmarkt

Locatie:
 in en rond de Hervormde kerk
Tijdstip:

KERSTMARKT 2019
Op 13 december 2019 organiseert de diaconie van de Nederlands Hervormde Kerk Kapelle weer een kerstmarkt. Deze keer doen we dit samen met de Ondernemersvereniging Kapelle. De kerstmarkt wordt gehouden in de kerkentuin en in de Nederlands Hervormde Kerk. Met deze kerstmarkt willen we geld ophalen voor  Voedselbank de Bevelanden. Graag vragen wij uw medewerking, wellicht kunt u een taart maken of een bloemstuk en deze naar de kerk brengen. De verkoop hiervan komt ten goede aan het goede doel. Wij hopen dat u mee wilt doen.
Op de kerstmarkt zullen we geen kerstbomen verkopen, maar u kunt wel via de intekenlijst bij de uitgangen van de kerk en bij de koffiehoek een kerstboom (met kluit en in een emmer) bestellen. Deze boom kunt u op zaterdag 7 december afhalen en betalen bij Plein 5 (aan de achterkant).
U kunt zich melden bij André Schillemans ()