Kerkdienst in beeld Kerkdienst in beeld

Vanaf zondag 6 september zullen de kerkdiensten via kerkdienst gemist ook met beeld worden uitgezonden. In de kerk is daarvoor een nieuwe installatie met camera aangebracht.
We verwachten daarmee met een mooie beeld- en geluidskwaliteit te kunnen uitzenden. Via kerkdienst gemist blijft overigens ook de uitzending met alleen geluid beschikbaar.
Praktisch: hoe werkt het zondag? Als je de kerkdiensten in de afgelopen weken via facebook volgde, word je zondag op facebook doorverwezen naar de website van kerkdienst gemist. Als je gewend was te luisteren via kerkdienst gemist, zie je daar dat je nu ook kunt kiezen voor beeld.
Op je tablet of telefoon werkt het erg makkelijk als je de app van kerkdienstgemist gebruikt, maar via de website kan ook. Daarnaast is de uitzending ook op onze eigen website te vinden.
Nog een tip: als je de app kerkdienstgemist downloadt, installeer dan ook meteen de collecte-app van Givt. Dan is meedoen aan de collecte ook heel eenvoudig.
Nu de app kerkdienstgemist downloaden: in Google Play of in de App Store.
De Givt-app vind je hier: in Google Play of in de App Store.