orgelconcert orgelconcert
Op vrijdag 31 mei zal de jonge organist Tommy van Doorn, organist en beiaardier van de Sint Petrusbasiliek te Boxtel, een orgelconcert geven. 

Muziek uit diverse stijlen en landen
Tommy van Doorn heeft een verrassend en kleurrijk programma samengesteld voor het Bätz-Witte orgel in de Hervormde Kerk te Kapelle. Er klinkt muziek uit diverse stijlen en landen, te beginnen met het indrukwekkende Pièce d’Orgue van J.S. Bach. Vervolgens neemt hij ons mee door Europa met Franse muziek van Guillaume Lasceux, het 19e eeuwse Duitsland (Felix Mendelssohn), Polen (Wladyslaw Żeleński), België (Jean-Marie Plum), Frankrijk (Léonce de Saint-Martin) om uiteindelijk in Nederland te eindigen met muziek van Hendrik Andriessen. 

Een avond voor alle leeftijden, kom genieten! 
Na afloop van het concert wordt u een gratis hapje en drankje aangeboden.

Kaarten met korting
In de voorverkoop kosten kaarten €10,- voor volwassenen, €5,- voor studenten en kunnen alle jongeren tot 18 jaar gratis naar binnen. Kaarten in de kerk kosten €12,50. De deuren gaan open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De kerk is te vinden aan het Kerkplein in Kapelle. Kaartverkoop en meer informatie is te vinden op www.batzwitteconcertskapelle.nl 

Luister hier enkele geluidsfragmenten en bekijk filmpjes van Tommy van Doorn: https://www.tommyvandoorn.com
 
terug