Zaterdag 30 november: Concert Canto di Lode Zaterdag 30 november: Concert Canto di Lode
Oratoriumkoor ‘Canto di Lode’ komt naar Kapelle
Ongeveer zestig enthousiaste en goede zangers onder leiding van een ervaren dirigent, dat is het Rotterdamse Canto di Lode. Zaterdag 30 november kunt u ze horen in de fraaie Hervormde Kerk van Kapelle.
Het koor gaf in de achterliggende jaren indrukwekkend goede uitvoeringen van toppers zoals Ein deutsches Requiem van Brahms, The Messiah van Händel of de Matthäus Passion van Bach. Daarnaast zingen ze ook ‘vergeten’ koorwerken van bijvoorbeeld Vivaldi, waarvan ze de manuscripten uit buitenlandse bibliotheken moesten opdiepen.
In Kapelle brengen ze, samen met organist Arjen Leistra, een mooi opgebouwd programma onder het thema vertrouwen: “Herr wir trau’n auf deine Güte”. Eerst vanuit de Duitse schatkamers van Bach en Mendelssohn, na de pauze met Engelse muziek van o.a. Stanford en Bairstow. Geheel in Engelse stijl worden daarbij ook enkele hymnes als samenzang uitgevoerd.
Kijk voor meer informatie op onze website, waar u ook terecht kunt voor toegangskaarten: www.batzwitteconcertskapelle.nl

Zaterdag 30 november, 20.00u, Hervormde Kerk te Kapelle