Afscheid van de kinderkerk Afscheid van de kinderkerk
Evelien heeft namens de kinderkerk de kinderen nog het volgende meegegeven:

Iedere zondag mogen wij elkaar ontmoeten in de kerk en vertellen dat we blij zijn met elkaar. Dus eigenlijk als je blij bent met de dingen die God je geeft vier je al feest. Daar moet je zelf zeker wat aan doen.
Als je wilt dat dit feest met God een knaller gaat worden dan mogen we feest vieren niet naar de regels van onszelf maar naar de regels van God.  Het enige wat God wil is dat we dankbaar zijn met wat we hebben. Op die manier komen we allemaal thuis bij Hem waar het echt feest is.
Wij hopen dat dit afscheidsfeestje nog lang in jullie geheugen mag blijven. Dat je terugdenkt aan dit feest met het besef dat God jullie echte liefde geeft, en dat dit feest jou bij mag blijven als een mooie herinnering. Jullie hier met z’n vijven op een versierde stoel. Kinderen die voor jullie dansten. De gemeente die jullie toezingt. En dat je feest je veel levensvreugde mag geven en dat je die vreugde ook mag doorgeven.

Ik hoop dat jullie de uitnodiging van God blijven vasthouden. En als je later echt groot bent en je bent met vrienden/vriendinnen in een gezellige bar dat je het volgende dan durft te zeggen: Hee ik vind het allemaal super gezellig hoor maar ik ga naar huis. Morgenochtend ga ik naar de kerk. Ga je mee? Het is daar een feestje omdat ik iedere zondag weer zijn Stem van liefde hoor en voel.
Dan ben je echt een feestnummer!